Hallinto & Lasituotanto
Ravikatu 2
30420 Forssa

 
 
dsc07324.jpg
 

PERUSTIEDOT YRITYKSESTÄ

Vuonna 1984 perustettu Tambest Glass Solutions on yksi Euroopan johtavista rakennuslasituotteiden kokonaistoimittajista. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti heidän tarpeidensa mukaisesti – valmistamme tasomaiset ja taivutetut lasit ja toimitamme ne tarvittaessa rakenteineen paikalleen asennettuna - avaimet käteen -periaatteella.
Perustamisestaan lähtien yritys on määrätietoisesti kasvattanut ja kehittänyt toimintaansa. Vuonna 2010 yhtiö laajensi Forssan tuotantotilojaan noin 10 500 m²:iin ja teki samalla mittavia koneinvestointeja tuotannon tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi. Moderni konekanta sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat asiakkaillemme joustavat ja täsmälliset toimitukset myös todella vaativiin kohteisiin.

Tambest Glass Solutions palvelee asiakkaitaan kotimaassa ja Euroopassa sekä oman myyntiorganisaation että agenttiverkoston välityksellä. Yrityksellä on yhteistyökumppaneiden kautta vientiä myös globaaleille markkinoille. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 65 henkilöä. Yrityksen tuotanto, myynti ja hallinto sijaitsevat Forssassa.


Historia

Tambest Glass Solution perusta on kahdessa vahvassa suomalaisessa lasialan edelläkävijäyrityksessä: Suomen Turvalasi Oy:ssä ja Tambest Oy:ssä.

Suomen Turvalasi Oy

Suomen Turvalasi Oy perustettiin toukokuussa 1985 nimellä Lounais-Hämeen Lasipalvelu. Ensimmäiset vuodet toiminta oli tyypillistä lasitusliiketoimintaa; korjauslasituksia, tuulilasinvaihtoja, lasitusurakointia jne. Vuonna 2001 yritys aloitti karkaistun turvalasin tuotannon ja muutti nimensä Suomen Turvalasi Oy:ksi. Uusi yritysnimi kuvasi tehokkaammin uutta tuotekokonaisuutta ja osaamista. Valitun strategian mukaisesti, yritys aloitti vuonna 2005 myös laminoidun turvalasin valmistuksen.

Yrityksen liiketoiminta on ollut perustamisestaan lähtien nousujohteista ja kasvuhakuista. Syyskuussa 2008 tuotevalikoima lisääntyi taivutetulla lasilla Suomen Turvalasin ostettua Euroopan tunnetuimpiin kuuluvan arkkitehtuurilasien taivuttajan Tambest Oy:n liiketoiminnan.

Tambest Oy 

Tambest Oy on vuodesta 1984 lähtien valmistanut, myynyt ja markkinoinut vaativia taivutettua laseja kansainvälisille markkinoille.  Perustamisestaan lähtien, Tambest Oy on pyrkinyt palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla – heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti.

Tambest Glass Solutions Oy

Forssan tehdasrakennuksen laajennuksen valmistuttua keväällä 2010 yhtiön koko lasinjalostustoiminta siirrettiin saman katon alle Forssaan. Samalla yritysten liiketoiminnat sulautettiin entistä tiiviimmin yhteen ja yritykselle luotiin uusi yhteinen nimi vastaamaan entistä laajempaa tuote- ja palvelukokonaisuutta.
Tänä päivänä yrityksen tuote- ja palveluvalikoima on markkinoiden kattavin. Valmistamme tasomaiset ja taivutetut lasit ja toimitamme ne tarvittaessa rakenteineen paikalleen asennettuna - avaimet käteen -periaatteella.


Asiakkaat

Tambest Glass Solutionin innovatiivinen konekanta, osaava henkilöstö sekä aito halu palvella asiakkaita mahdollistavat alan monipuolisimmat tuote- ja palvelukokonaisuudet. Yrityksellämme onkin laaja-alainen asiakaskunta eri toimialoilta. Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat rakennusurakoitsijat, lasitusliikkeet, metallirakentajat, eri teollisuudenalojen valmistajat sekä parvekelasi ja -kaidevalmistajat. Pääosa asiakkaistamme toimii Euroopassa, mutta toimitamme vaativia taivutettuja laseja myös globaaleille markkinoille.

 

Tuotanto ja tuotantokoneisto

 • n. 10 500 m² tuotantotilat
 • tasomaisen laminoidun turvalasin tuotantolinja, jossa maksimikoko 2600 x 4500
 • tasomaisen karkaistun turvalasin tuotantolinja, jossa maksimikoko 2400 x 4200 mm
 • kolme taivutusuunia laminoitaville laseille, jossa maksimikoko 3200 x 6000 mm
 • kaksi taivutusuunia karkaistulle laseille, jossa maksimikoko 2400 x 4200 mm
 • useita pysty ja vaakahiomakoneita
 • useita hionta- ja porauslinjoja
 • kolme CNC-työstökonetta, joissa maksimikoko jopa 2600 x 5000 mm
 • eristyslasinvalmistusyksikkö taivutetulle lasille, jossa maksimikoko 6000 x 3210 mm
 • neljä lasinleikkuulinjaa
 • kaksi autoklaavia. joissa maksimikoko 6000 x 3210 mm
 • hiekkapuhalluslinja, jossa maksimikoko 2400 x 6000 mm (puhalluskorkeus max. 2000mm)
 • alumiinirakenteiden työstöyksikkö
 
 
 
 

Ota yhteyttä, autamme löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 
login Synergia Foxy